A randizás 10 új szabálya

Úgy érzed, nehezen megy az ismerkedés és a társkeresés? Talán azért, mert a randizás szabályai megváltoztak. Kérdés, tisztában vagy-e velük?

1. A várakozásnak vége!

Te is taktikáztál eddig, hogy vársz három napot és csak utána veszed fel az illetővel a kapcsolatot? Ennek vége! Ha jól sikerült a randi, nyugodtan hívhatod már másnap! Ha VillámCset vagy más szervezett randi rendezvény után vársz ennyit, lehet, hogy amíg te taktikázol, más már régen elhívta az illetőt egy újabb randira, te pedig hoppon maradsz.

2. A kommunikáció már több fronton zajlik

Viber, Facebook, WhatsApp vagy a jó öreg email és SMS? Manapság ezernyi csatornán fel tudod venni a másikkal a kapcsolatot, a telefonszám mindenhatóságának már vége! Ismerkedj meg Te is az új kommunikációs szoftverekkel, és tanuld meg, mi mit jelent. Egy Facebookos barátfelvétel még nem jelent semmit, az SMS vagy telefonálás jóval erősebb üzenetértékkel bír.

3. Vigyázz, mit osztasz meg!

Ha egy leendő randi partner vesz fel téged barátnak a Facebookon, mielőtt visszajelölnéd, gondold át, miket osztottál meg a profilodon. Nagyon ügyelj a biztonsági beállításokra – nézd át, mit és kinek szeretnél megmutatni magadból. A Facebookon ma már nem csak barátnak, de ismerősnek is visszajelölhetsz valakit, ami azt jelenti, hogy csupán korlátozott hozzáférése lesz a feltöltött dolgaidhoz: ez sok esetben roppant előnyös is lehet!

4. A múltad mindig jelen van

Jobb ha felkészülsz rá: randi partnered rád fog keresni a Google-n és minden egyéb lehetséges fórumon. Ha nem túl előnyös dolgok jönnek fel veled kapcsolatban, készülj ezek megmagyarázására!

5. Ne játszd az elérhetetlent!

A megközelíthetetlen jégcsapkirálynő eddig sem volt a férfiak nagy kedvence, de most, hogy a világtörténelemben a legkönnyebb újabb randikat leszervezni, még hamarabb más után néznek. Tudod, olyan után, aki nyitottabb, mosolygósabb, megközelíthetőbb… És most nem arról beszélünk, hogy azonnal le kellene mindenkivel feküdni – dehogy is! Megerősítő jelzéseket azonban küldj a másik felé, hogy tudja, szimpatikus a számodra.

6. A hagyományos nemi szerepek megváltoztak.

Ha tetszik, ha nem. Néha a nő szeretné fizetni a randit, néha a férfi szeretne otthon maradni a gyerekekkel. Ebből fakad, hogy a régimódi randi szabályok elavultak és érdemes kicsit rugalmasabbnak lenned.

7. Nem mindenki akar megházasodni

Ezerféle alternatív megoldás van a szabadidős partnertől kezdve a közös gyermekvállalásig. Fontos hogy mielőbb tisztázzátok, ki mit szeretne, különben rengeteg félreértés származhat ebből. Jó példa erre a gyermekvállalás: manapság negyven feletti nők is sokszor még szeretnének gyermeket, ha Te már nem szeretnél, beszéljétek meg!

8. A szimultán randizás korszakát éljük.

Tetszik, vagy sem, de aki online vagy szervezett rendezvényekről szerez randi partnereket magának, az nem biztos, hogy csupán eggyel találkozik. Fogadd el, hogy az ismerkedős szakaszban, tehát a legelején még lehet, hogy másokkal is találkozik az illető. Fontos, hogy egy idő után tisztázzátok, ki hol tart, nehogy az legyen, hogy az egyik szabadidős partnernek, netán havernak tekinti a másikat, míg a másik fél már komoly kapcsolatban gondolkodik.

9. A világ összement – ezzel együtt megnőttek a randi esélyeid!

A modern telekommunikációs technológia és persze a fapados repjegyek világában ha nem találsz itthon senkit, kereshetsz akár több száz kilométerre is. Előbb-utóbb azonban döntenetek kell arról, hogy hol akarjátok komolyabban folytatni a kapcsolatot.

10. Az apró gesztusok jobban számítanak mint valaha.

Az udvarlási szabályok már nem működnek, mint régen. Éppen ezért értékelődtek fel az apró gesztusok – egy telefonhívás, szál virág, kisebb ajándékok, figyelmességek még ma is leveszik azt a nőt a lábáról, akinek egyébként is szimpatikus vagy.

Készen állsz a randizásra?
Előbb feltétlenül töltsd le ezt a négy ingyenes ebookot!

4 ingyenes kiadvány a társkereső coach tollából, amelyet Neked is ismerned kell!
kiadvanyok

  1. Top 5 Társkereső Tévhit
  2. 5+1 Ismerkedési Lehetőség (nem csak) Budapesten
  3. Szervezett randi rendezvények? Jááááááj!!! 
  4. 33 Tuti Budapesti Randi Helyszín

Növeld meg társtalálási esélyeidet, töltsd le most a négy ingyenes ebookot:

Név*
Email*
Nem*
Születési év*
Születési hónap*
Születési nap*(Kérjük, figyelj oda, hogy helyesen add meg a születési dátumodat, hogy biztosan értesülj a Neked szervezett lehetőségekről (jelenleg 20-50 éves korig vannak rendezvényeink)! Személyes adataidat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki, pláne nem spamelünk!)

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-84755/2015.


Author: Fiftiadmin

Share This Post On