Budafoki Randijárat


Esemény részletek


Ezzel a klassz randi programunkkal Budapest jelenlegi leghangulatosabb boros programjához, a Budafoki Pincejárat eseménysorozathoz csatlakozunk hivatalos partnerként.

Mi ez a Randijárat?

A Randijárat minden hó első szombatján délután 4-6-ig a Budafoki Pincejárat egyik helyszínén, a Sümegi Pincészetben megrendezendő borkóstolós randit takarja. A Randijáraton a Sümegi pince különtermében minimum 7 nő és minimum 7 férfi előre megadott korosztályból beszélget, csengőszó után a férfiak átülnek a következő asztalhoz egészen addig, amíg mindenki mindenkivel nem beszélgetett. Mivel ez egy laza, kötetlen program ezért nem párban, hanem 4 fős csoportokban folyik majd a beszélgetés. A randiban benne van a belvárosból oda-vissza buszozás (persze egyénileg is jöhetsz), 3 finom bor, egy kis pogácsa és persze a randi program aminek lényege, hogy a társaságból mindenkivel tudj beszélgetni és ismerkedni. A randi végén Randi Lapot töltesz ki amelyen bejelölöd, hogy ki volt számodra szimpatikus, és ha találunk egyezést, másnap értesítünk! Vidám, stresszmentes, borozós szombat délután, az Igazi megismerésének lehetőségével!

A Budafoki Pincejárat minden hónap első szombatján indul, melynek keretében felfedezheted a varázslatos budafoki pincevilágot. Talán sokan nem is tudják, hogy Budapest egyik kerülete, a „Kisváros a nagyvárosban” szlogennel is ismert Budafok mennyi csodát, látványosságot rejt, pedig neves pezsgőkészítő cégek, mint a Törley, vagy borászatok mint a Lics Pincészet működnek itt. A hatalmas, látványos pincék nemcsak borászatoknak, hanem vendéglátóhelyeknek, látványos kiállításoknak is otthont adnak.


Jó borok, élőzene, finom ételek, és mostmár egy általunk szervezett boros randi is része az eseménysorozatnak! A Randijárat kiváló szombat délutáni program társkeresőknek, amikor a randi után akár együtt indulhattok tovább a Pincejárat többi helyszínére! Gyere barátnőiddel, haverjaiddal!

Mi fog történni?

A randi elején kiosztott Cset Lap-on bejelölheted, ki volt szimpatikus és kivel szeretnél még beszélgetni. A program végén ezeket a lapokat mindenkitől összegyűjtjük, és 24 órán belül értesítünk, ha volt egyezés. Ha volt, megkapod az illető elérhetőségeit, és a beszélgetést kötetlenebb formában folytathatjátok!

Ja és még valami: rendezvényeinkre a legnyitottabb emberek jönnek el, akik lazák és jó fejek (és legalább annyira izgulnak, mint te) szóval nem kell aggódnod, jól fogod érezni magad!

Részletek

Korosztály: nők: 27-43, férfiak: 30-45 (kb. 20-30 fő részvételére számítunk)
Időpont: április 7, szombat, 16:00- kb. 18:00-ig (a program után maradj nyugodtan, a helyszínen kocsmakvíz és élőzene következik, de a Pincejárat többi helyszínére is érdemes ellátogatni)
Helyszín: Sümegi Pincészet, Budapest (Budafok), Tóth József u. 53
Oda-és visszajutás a belvárosból:A randi helyszínére a Budafoki Pincejárat buszjáratával is kijuthatsz, vagy egyénileg is. A Randijárat árában benne van a Pincejárat buszjegy is, de ha nem a Pincejárat buszával jössz, annak árát nem tudjuk visszatéríteni neked. Azért is javasoljuk Neked, hogy Pincejárat busszal gyere, mert egyrészt tudsz borozni, másrészt akkor érkezel illetve mész haza, amikor csak szeretnél, mivel a járat egész nap megy késő estig. A menetrendet a Pincejárat oldalán tudod megnézni, ahhoz, hogy 4-re odaérj a helyszínre, a Sümegi pincészethez, a fél 4-es járatot kell választanod. A buszokon a hostess szólni fog, hol kell leszállnod. A Sümegi pincészet különtermébe legkorábban 3:40-kor tudsz beülni, ha ennél hamarabb érkezel, nézz körül a többi helyszínen, mindenhol érdekes programok várnak! Buszmenetrend itt>>> 

Mennyibe kerül?

A Randijárat ára 6000 Ft, amely tartalmazza:

  • minimum 7, a korosztályodhoz passzoló résztvevőt
  • odafigyelés az arányokra 50% nő, 50% férfi
  • 3-féle bor, egy kis rágcsával
  • Pincejárat buszjegy a belvárosból

Koránkelő kedvezmény!

Mivel idén először szervezünk Randijáratot, ezért az első jelentkezőinknek fantasztikus kedvezménnyel kínáljuk a belépőt!

Ha látod a Koránkelő Kedvezmény feliratot, az azt jelenti, hogy MOST 6000 Ft helyett 4000 FT-ÉRT JELENTKEZHETSZ A RENDEZVÉNYRE!!!! Mivel létszámhoz kötöttük a kedvezményt, ezért nem tudjuk megmondani, meddig veheted igénybe és mikor száll el a madárka 🙂

Jelentkezem!

Ha a fenti korosztályba belepasszolsz, akkor már csupán annyi a dolgod, hogy befizesd a randi díját – először add meg az email címedet ehhez!

Kényelmesen, bankkártyával tudsz fizetni, számládat és a visszaigazolást fizetésed után azonnal megkapod. A biztonságos bankkártyás fizetési szolgáltatást a CIB Bank biztosítja.

Fontos! Ha esetleg nem tudsz résztvenni a rendezvényen és nem mondod le 48 órával előtte, akkor befizetésed elvész.

(Harmadik személynek nem adjuk ki adataidat, a telefonszámodra viszont szükségünk van esetlegesen a szervezésnél.)


Randijárat jelentkezéshez először add meg az email címedet:
E-mail:

banki-fizetes

 


Author: Fiftiadmin

Share This Post On