Valentin Party!!!


Esemény részletek


Ha sokat gondolkozol, le fogsz maradni!
Nőknél már csak 3, férfiaknál 4 hely!!!!
(pedig bővítettük a létszámot)

 

Szeretnél ismerkedni és beszélgetni új emberekkel, és egy buli sem lenne rossz? Unod már, hogy elmész szórakozóhelyekre, de képtelen vagy bárkivel megismerkedni mert ez sosem volt erősséged? Nincs időd  és energiád az online társkeresésre, jó lenne egy olyan rendezvény, ahol biztosan csak olyan társkeresők vannak, akik komolyan is gondolják? Nem ártana egy kis plusz segítség az ismerkedéshez? Ha ezekre igen a válaszod, akkor ott a helyed a Valentin partynkon!

Mi ez a Valentin Party?

A Valentin Party a legnagyobb ismerkedős rendezvényünk, ahol nem csak 7-10, de akár 30-50 egyedülállót is lehetőséged lesz megismerni. Az est elején különböző játékos feladatokkal készülünk, amelyeknek célja, hogy mindenki megismerhessen mindenkit, és az este már házibuli hangulatban folytatódjon, ahol már nem gond bárkihez odamenni – hiszen már beszéltél vele. Bízd ránk magad: laza, stresszmentes este lesz, amelyen garantáltan jól fogsz szórakozni!

Garantáltan jól fogod érezni magad!

Mi mindent megteszünk azért, hogy jól sikerüljön az este! Randi Szervezőnkben a buli után még 3 napig meg tudod nézni, kik voltak ott, és bejelölheted, kivel szeretnéd még folytatni az ismerkedést. Ezenkívül jégtörő és egyéb játékokkal készülünk, az este második felétől pedig dj szolgáltatja majd a zenét! Légy nyugodt: ha nem szeretsz táncolni, házi csocsó bajnokság is lesz! 🙂

 

Mi a program?

  1. egy házibulin a házigazda dolga, hogy mindenkit bemutasson egymásnak. Ezzel kezdjük: “jégtörés”, beszélgetős játékok, hogy a bulin mindenki az ismerősöd legyen!
  2. Salsa Workshop
  3. Házi csocsóbajnokság azoknak, akik nem szeretnek salsázni (akik szeretnek, azok is lejátszhatnak egy-két kört)
  4. DJ csinálja nekünk a bulit (a program “hivatalos” része éjfélkor zárul, de ahogy eddig is, hajnal 3-ig megy a buli!)

(Természetesen sem a workshop, sem a csocsóbajnokság nem kötelező, elég hely lesz ahhoz, hogy mindenki jó érezze magát és tudjon beszélgetni és bulizni)

party

Így buliztunk múltkor!

“Mi van, ha a bulin nem sikerült elkérnem az elérhetőségét?”

Ne aggódj – online Randi Szervezőnk segítségével a buli után még 3 napig bejelölheted, hogy kivel szeretnél barátkozni vagy randizni. Így nincs rajtad a drukk, hogy feltétlenül el kell kérned a másik elérhetőségét, különben nem fogsz tudni vele találkozni.

Eddigi bulizóink mondták:

“Először voltam ilyen rendezvényen és nagyon jól éreztem magam. nagyon tetszett az elején hogy úgy kellet várni a többiekre hogy ki kellet találni azt ami a hátunkra lett ragasztva!! Szuper! Tényleg arra lettünk biztatva hogy beszélgessünk.”

“nagyon jól megszerveztétek, jól éreztem magam!”

“Nagyon jó volt, tele vagyok pozitív élménnyel! Látszott hogy ti mindent megtettetek azért hogy mi jól érezzük magunkat!”

“Szuper, hogy kilök a komfortzónádból egy ilyen esemény!”

“jó hangulatú volt, sok ember volt, nagyobb volt az esély egy szimpatikus megtalálására”

“Ár érték-arányban fantasztikus volt!”

“tényleg meg lehet ismerni embereket!”

“Jó lehetőség az ismerkedésre. Kellemes környezet, jó a társaság.”

“jól volt megszervezve, jó progik!”

Mennyibe kerül?

A Valentin Party ára 7000 Ft, amely tartalmazza:

  • minimum 40, a korosztályodhoz passzoló résztvevőt
  • odafigyelés az arányokra, 50% ő, 50% férfi
  • egy italkupont 1500 Ft értékben
  • egy órás Salsa Workshopot
  • játékokat, csocsó bajnokságot…

(a belépő a Morrison’s 2 kötelező ruhatárának árát nem tartalmazza, 300 Ft)

 

 

Részletek

Korosztály: nők: 27-43, férfiak 29-45
Időpont: február 17, péntek, 20:00- amíg maradtok
Helyszín: Salsa terem, (A Morrison’s 2 különterme) 1055, Budapest, Szent István körút 11. (Megközelítés: 4-6-os villamossal Jászai Mari térnél kell leszállni, 2 perc, Nyugatitól gyalog 5 perc)

Jelentkezem!

Ha a fenti korosztályba belepasszolsz, akkor már csupán annyi a dolgod, hogy befizesd a randi díját – először add meg az email címedet ehhez!

Kényelmesen, bankkártyával tudsz fizetni, számládat és a visszaigazolást fizetésed után azonnal megkapod. A biztonságos bankkártyás fizetési szolgáltatást a CIB Bank biztosítja.

Fontos! Ha esetleg nem tudsz résztvenni a rendezvényen és nem mondod le 48 órával előtte, akkor befizetésed elvész.

(Harmadik személynek nem adjuk ki adataidat, a telefonszámodra viszont szükségünk van esetlegesen a szervezésnél.)

 

Jelentkezz most!


Valentin Party
E-mail:

banki-fizetes


Author: Fiftiadmin

Share This Post On