GPS-es ereklyekeresés

Végre itt a jó idő! Ideje kilépni a négy fal közül!

Kirándulás GPS-es ereklyekereső csapatjátékkal és bográcsozással egybekötve – ez a GPS-es ereklyekereső randink lényege!

A GPS-es randi során csodálatos erdős területen GPS segítségével kell megkeresnetek az elveszettnek hitt ereklyét, összesen 8 állomás felkutatásával. A játék végén együtt bográcsozunk! Résztvevők száma: minimum 5 férfi és 5 nő.

Ennél mókásabb még sosem volt az ismerkedés, ha szeretsz kirándulni és kimozdulni Budapestről, a szabad ég alatt bográcsozni, akkor itt a helyed! 5 órás program, így biztosan lesz elég időd lehetőséged azzal megismerkedni és beszélgetni, akivel szeretnél!

Mi fog történni?

A gyülekező után rövid ismerkedés következik, majd a játékvezető elmagyarázza a GPS-ek működését és a küldetést. A résztvevők minimum 5 fős csapatokban indulnak el megkeresni az elveszett ereklyét – nyugi, ha esetleg a másik csapatban játszik az, aki tetszik neked, a program végén a bográcsozásnál lesz lehetőséged beszélgetni vele! Ha beértek a célba, kezdődik a közös bográcsfőzés!

Mennyibe kerül?

A GPS-es randi ára 7000 Ft, amely tartalmazza:

  • minimum 5, legfeljebb 12, a korosztályodhoz passzoló résztvevőt
  • odafigyelést az arányokra: 50% nő, 50% férfi
  • GPS-es ereklyekereső játékot, a játék levezetését
  • a GPS készülékeket
  • közös bográcsfőzést és bográcsozást
  • üdítőt és ásványvizet

Részletek

Korosztály: nők: 27-38, férfiak: 30-45
Időpont: május 17, vasárnap, 10:00-tól kb. 15:00-ig
Kiindulópont: Szentendre, Sellő utca 40. (Jelentkezésed utáni visszaigazoló emailünkben részletesen leírjuk, hogyan juthatsz oda kocsival vagy HÉV-vel

Jelentkezem!

Ha a fenti korosztályba belepasszolsz, akkor már csupán annyi a dolgod, hogy jelentkezz az űrlap segítségével!

Figyelem! Lehetséges, hogy nem kapsz azonnal visszaigazoló emailt – ezeket egyesével küldjük ki a rendezvény előtt egy-két héttel, az arányok figyelembe vételével.

Fontos! Ha esetleg nem tudsz résztvenni a rendezvényen, azt a vacsorarendelés miatt legalább 3 nappal előtte le kell mondanod. Ha ezt nem teszed meg és nem is tudsz magad helyett ugyanolyan nemű és a kiírt korosztályba tartozó társkeresőt küldeni, befizetésed elvész.

(Harmadik személynek nem adjuk ki adataidat, a telefonszámodra viszont szükségünk van esetlegesen a szervezésnél.)


Author: Fiftiadmin

Share This Post On