Ismerkedj hatékonyan!

Nem csupán randi rendezvényeinken, de bármilyen buliban maximalizálhatod társtalálási esélyeidet, ha szem előtt tartod a következőket:

1. Hagyd otthon a listát!

Igen, biztos vagyok benne, hogy van a fejedben egy álomlista, hogy milyennek kellene lennie az ideális jelöltnek, és ahogy telik az idő, ez a lista csak egyre hosszabb lesz. Mégis azt javaslom, hogy ha eljössz hozzánk egy rendezvényre, dobd el a listát és azt nézd, ki ül előtted, ne pedig azt, hogy mennyiben nem felel meg az elvárásaidnak. Ha túlszűröd a lehetséges jelölteket (mert nem pont annyi évesek, kilósak, végzettségűek, fizetésűek, amit te kitaláltál), akkor nehéz dolgod lesz!

2. Barátnőkkel/haverokkal vigyázni!

Ha barátnővel érkezel egy randi rendezvényre, beszéljétek meg, hogy most három órára nem ismeritek egymást (a Randi Hajó esetében). A barátnőddel annyit lehetsz együtt, amennyit csak akarsz, semmi értelme, ha egy társkereső rendezvényt is vele szórakozol végig. Még rosszabb, ha ismerkedés helyett már a rendezvényen megkezditek a jelöltek kielemzését – ezzel gyakorlatilag garantált, hogy senkit sem fogtok megismerni. Igen, egyedül félelmetesebb, de jobban megéri, mert rá vagy kényszerítve, hogy ismerkedj – és végül is ez lenne a lényeg!

3. Legyél aktív!

Ismered a mondást, ugye – levihetsz egy lovat a folyóhoz, de arra nem tudod rávenni, hogy igyon is. Na, pontosan így van ez egy randi rendezvény esetén! Hiába adnak a szervezők rengeteg ürügyet az ismerkedésre, ha ezzel a résztvevő nem él. Szinte bárhol le tudod nullázni a társtalálási esélyeidet azzal, hogy állsz a sarokban három órán keresztül és nem csinálsz semmit csak várod, hogy valaki felszedjen. Legyél aktív, használd ki a lehetőségeket, és érezd jól magad! Ide mindenki abban a reményben érkezik, hogy társat találjon, nem kell fondorlatosan kreatív nyitószövegeket kitalálni, egy “Szia, hogy érzed magad/hogy tetszik a buli/kérsz egy italt” is bőven elég!

Következő Randi Hajó, ahol már élesben is kipróbálhatod a fenti tippeket: június 13!


Author: Fiftiadmin

Share This Post On