Mi az a FiftiFifti?

Mi az a FiftiFifti?

FiftiFifti – 50% nő, 50% férfi, ráadásul a Te korosztályodból.
Kell ennél jobb összetétel egy jó estéhez?

Ha Neked sincsen kedved szórakozóhelyeken ismerkedni, unod az online közösségi oldalakat, be vagy zárva a hétköznapokba és beszippantott a mókuskerék, nálunk rövid idő alatt rengeteg új emberrel ismerkedhetsz meg idő-energia- és költséghatékonyan. Ráadásul közben még jól is szórakozol!

Rendezvényeinket jelenleg a huszas, harmincas és negyvenes korosztályokban tartjuk.
Van még kifogás?

Szeretettel várunk!

 

A csapat

A FiftiFifti rendezvények szervezője Soós Viktória (“Randi Andi”) life coach és önismereti tréner, az Ezért vagy még egyedül című könyv szerzője, a Társkereső Kalauz írója. Szakmai tudása, a társkereső olvasókkal, tanfolyami résztvevőkkel, táborozókkal való 6 éves tapasztalata garancia arra, hogy a FiftiFiftinél valóban olyan rendezvényeken veszel részt, ahol minden részlet úgy van kialakítva, hogy jól érezd magad, illetve hogy maximálisak legyenek az esélyeid.

 

Randi Andi

Viki a legnagyobb macskabolond akivel valaha találkoztál, ezenkívül imádja az Earl Grey teát és a Mozart golyót, főleg, ha melléjük  sci-fi témájú sorozatokat és filmeket nézhet egy pokrócba bugyolálva. Véleménye szerint “manapság nem csupán a megfelelő társ, de a megfelelő társaság megtalálása is problémát jelent. Időnk nagy részét a munkába járás veszi el, a baráti programok a gyermekvállalós korszak beköszöntével megritkulnak, emiatt azok, akiknek még nincsen családjuk, még magányosabbnak érezhetik magukat. A szórakozóhelyeken pedig nem is annyira egyszerű ismerkedni, mint azt gondolnánk!

A FiftiFifti olyan programokat kínál, amelyeken rövid idő alatt rengeteg új emberrel lehet megismerkedni, olyan keretek között, amelyek ezt az ismerkedést elősegítik, méghozzá a lehető leghangulatosabb és stresszmentesebb körülmények között.

(A Túlélőkészletet itt találod)


csetmester2

A VillámCsetek CsetMestere Géza, aki felelőssége teljes tudatában rázza meg az ikonikus, paraliai csengőt 7 percenként. A csengőt Randi Andi szerezte 2014 nyarán a paraliai Színezd Újra tábor zárónapján, és reméli, hogy szerencsét hoz minden egyes résztvevőnek, vagy legalább olyan jó hangulatot és vidámságot, mint amit Görögországban megtapasztaltunk. Géza egyébként civilben a röplabda koronázatlan királya, legújabb hobbija a falmászás, de be kell vallanunk, egyelőre Pókember ügyesebb nála…

Ez a lelkes csapat vár Téged VillámCsetre (A FiftiFifti és a Zöld Teknős csapata :-)

A kép életlen, de a lelkesedésünk lejön róla! 🙂  (A FiftiFifti és a Zöld Teknős csapata a VillámCset egykori helyszínén)

GasztroRandi a'la FiftiFifti és Szatyorbolt

GasztroRandi a’la FiftiFifti és Szatyorbolt

A FiftiFifti csapata a Randi Hajón

A FiftiFifti csapata a Randi Hajón

everness3

FiftiFifti Randi Workshop az Everness Fesztiválon