Randi Hajó

Mi az a Randi Hajó?

A Randi Hajó Budapest leghangulatosabb és legbulisabb randi rendezvénye!

A Randi Hajó lényege: minden eddiginél több lehetőség az ismerkedésre, stressz és feszengés nélkül! Ehhez kibéreljük a város egyik legjobb bulihajóját, ahol két dekkről plusz a VIP szobából csodálhatod meg Budapest esti látképét, miközben rengeteg egyedülállóval ismerkedhetsz meg egyetlen este alatt. Az ismerkedést rövidített VillámCset randikkal, Kulcs & Lakat játékkal segítjük.  A hangulatot a legnépszerűbb zenék biztosítják. Ismerkedj meg több tucat emberrel erőfeszítés nélkül!

Mindent megteszünk azért, hogy könnyebb legyen ismerkedned! Az estet úgy szerveztük, hogy minél több emberrel tudj beszélgetni és ismerkedni. Ehhez jégtörő a Kulcs & Lakat játék, amely igazából kitűnő ürügy arra, hogy másokat megszólíts. Ki tudtad nyitni valakinek a lakatját? Tombolát kapsz, az est végén sorsolunk! Szintén lesznek rövidített VillámCsetek is, aki szimpatikus volt, azzal utána garantáltan össze fogsz futni a hajón. A tökéletes bulihangulat érdekében a legkedveltebb zenék fognak szólni, hogy mindenki találjon táncolnivalót magának.

A Kulcs & Lakat játékról A Kulcs & Lakat játék az egyik legnépszerűbb, világszerte elterjedt party játék társkeresőknek. Lényege, hogy az est elején a lányok lakatot kapnak, a fiúk pedig kulcsot, ha megtalálják az összepasszoló párt, akkor tombolát nyernek és részt vehetnek az est végi sorsoláson. Természetesen ehhez sok kulcsot kell próbálgatni és emiatt a játék kiváló ürügy az ismerkedésre.

VillámCset Legnépszerűbb randi rendezvényünket rövidített formában próbálhatod ki. 10-10 társkereső, 3-3 perc: első benyomásnak tökéletes és arra is, hogy később a hajón tudd tovább folytatni a beszélgetést azzal, aki szimpatikus. Ott leszel az év első Randi Hajóján? Az egyik legjobb hajó kibérelve, a kulcsok és lakatok kiválogatva, VillámCsetek előkészítve, legjobb zenék behangolva. Már csak Te hiányzol! Ismerkedj, beszélgess, haverkodj, flörtölj, bulizz, miközben csodáld meg Budapest éjszakai látképét. Nem csak a legjobb módja az éjszakai városnézésnek, de a legromantikusabb is!

Korcsoport

Hogy minden társkeresőnek reális ismerkedési esélyt tudjunk biztosítani, ezért rendezvényeinket korkategóriák alapján szervezzük. A Randi Hajóba a nőket 28-42-ig, a férfiakat: 30-45-ig várjuk (Kérjük, akkor jelentkezz, ha a fenti korkategóriákba tartozol. Ha kilógsz belőlük, nem biztos, hogy reális ismerkedési esélyeid lesznek, hiszen mindenki, aki erre a rendezvényre jelentkezik, a fenti kategóriákba tartozókkal szeretne ismerkedni.)

Időpont, indulási hely

 

Hamarosan!

Photo Booth fotózás a Randi Hajón

Photo Booth fotózás a Randi Hajón

(A Randi Hajót a Mayavi 3.0 Kft szervezi, a hajót a Portum Lines Hajózási Kft. biztosítja. Adataidat harmadik félnek nem adjuk ki, azt kizárólag a FiftiFifti kezeli).