Randi Workshop az Everness Fesztiválon!

Az egyedülállók legtöbbször arra panaszkodnak, hogy nincs hol ismerkedni. Éppen ezért, ha már úgy adódott, hogy most épp társat keresel, miért ne használnád ki az Everness Fesztivált, mint az ismerkedési lehetőségek aranybányáját?

Ráadásul az idei fesztiválon (immár másodjára) Randi Workshopot is tartunk, hogy még könnyebb legyen az ismerkedés!

Mi az a Randi Workshop?

Játékos rendezvény, ahol az ismerkedés alapjait gyakoroljuk Soós Viktória (“Randi Andi”)” társkereső coach és önismereti tréner segítségével.

Az esemény nagyszerű lehetőség arra, hogy a többi fesztiválozóval megismerkedj!

A Randi Workshop nem hagyományos randi rendezvény, hiszen a résztvevőket 18-99 éves korig várjuk, és a fesztivál jellegéből fakadóan az arányokra sem tudunk odafigyelni – ennek ellenére tavaly kijött a fifti-fifti arány 🙂

everness randi workshop 1

 

Kiknek ajánljuk?

Minden Everness fesztiválozónak, aki társat keres, és szívesen gyakorolná az ismerkedés alapjait, illetve szívesen ismerkedne és teremtene kapcsolatot a többi résztvevővel. Játékos gyakorlatok, könnyed ismerkedés, jó beszélgetések: a társas és randi készségek fejlesztése a cél!

Mikor, hol?

Helyszín: az Everness Fesztivál helyszíne, Balatonakarattya, Üdülő Part (kizárólag érvényes fesztivál karszalaggal tudsz résztvenni a workshopon)
Időpont: 2016. június 29-30,  19:30-21:30

Jelentkezés

A Randi Workshopon való részvétel az Everness Fesztivál résztvevőinek ingyenes!

Szeretnéd tudni, hogyan ismerkedj a nyári fesztiválokon? Töltsd le ingyenes ebookunkat!


Author: Fiftiadmin

Share This Post On