Randijaink

A FiftiFifti randi rendezvények nagyszerű lehetőséget adnak arra, hogy a mai rohanós, elfoglalt világban találkozni és ismerkedni tudj a korosztályodba tartozó egyedülállókkal. Személyes, jó hangulatú rendezvényekről van szó, ahol mindent megteszünk azért, hogy megkönnyítsük az ismerkedést. Ezt egyik bulizóhely vagy online társkereső sem tudja!

Randi rendezvényeinket úgy alakítottuk ki, hogy mindenki ki tudja választani a személyiségéhez leginkább passzolót. Így aztán van beszélgetős, főzős, bulis, játszós és outdoor típusú randink, ezek mindegyikén odafigyelünk arra, hogy minél több lehetőséged legyen a többiekkel beszélgetni és megismerkedni. Természetesen ehhez Rád is szükség van: érkezz nyitottan és kíváncsian és biztosan jól fogod érezni magad!

Ezért csináljuk.

Kizárólag olyan randikat szervezünk, amelyeken magunk is szívesen résztvennénk. A FiftiFifti mögött coach és tréneri tapasztalat áll, továbbá 6 évnyi munka társkeresőkkel, ezért kizárólag olyan programokat veszünk fel a palettába, amelyek valóban alkalmasak az ismerkedésre. Folyamatos visszajelzéseitek révén fejlesztjük a repertoárt, hogy valóban jól érezzétek magatokat nálunk!

Jelenleg ezek közül választhatsz: VillámCset, GasztroRandi, Randi Hajó, Könyv & Tapas Randi.

Rendezvényeink

Beszélgetős

A VillámCseten minimum 5-5 (jellemzően 7-10) résztvevő beszélget egymással 7-7 percet. A 7 perc lejártával a férfiak tovább mennek eggyel, egészen addig, amíg minden nő minden férfival beszélgetett. Az asztalokon kérdéskártyákat is találsz, amelyek jól jöhetnek ha már unod a “hol dolgozol, merre laksz”-jellegű kérdéseket. A randi végén leadod a randi lapot a szervezőnek bejelölve, hogy kivel szeretnél még beszélgetni. Ha van kölcsönös egyezés, 24 órán belül megkapjátok egymás elérhetőségét.

Időtartam: 1,5-2 óra

 

VillámCset Randi

VillámCset Randi

A Könyv & Tapas randin minimum 7-7, legfeljebb 10-10 résztvevő beszélget egymással 7-7 percet. Az ürügyet a könyvek, idézetek szolgáltatják, amelyeket a résztvevők hoztak magukkal. Elfelejtettél könyvet hozni? Semmi gond! A bárban könyvespolc található – emelj le egyet! A randi végén a szokásos Cset Lapokon tudod bejelölni, kivel szeretnél még beszélgetni – nem csak könyvekről.

Időtartam: 2 óra

Főzős

A GasztroRandin minimum 5-5, legfeljebb 8-8 társkereső nő és férfi készít el mindenféle finomságokat, amiket aztán közösen elfogyasztanak. Az est végén leadod a randi lapot a szervezőnek bejelölve, hogy kivel szeretnél még beszélgetni. Ha van kölcsönös egyezés, 24 órán belül megkapjátok egymás elérhetőségét. Persze nem tilos már a rendezvényen elkérni a másik elérhetőségét!

Időtartam: 3 óra

gasztro1

GasztroRandi

Bulis

A Randi Hajón minimum 30-30, legfeljebb 60-60 társkereső nő és férfi ismerkedik és bulizik együtt a Dunán egy 3 órás városnéző hajókázás keretében. Közben rövidített VillámCsetek, Kulcs & Lakat Party és Photo Booth fotózkodás is van, hogy minél könnyebb legyen megtörni a jeget. Ha valaki tetszik, ne felejts el adni neki egy Randi Kártyát!

Időtartam: 3,5 óra

Randi Hajó

Randi Hajó

 

Rendezvényeinket jelenleg 2 kor kategóriában hirdetjük meg: a harmincas és negyvenes korosztálynak. Legközelebb a következő eseményeken vehetsz részt:

Kattints a főoldalra a randikhoz>>>

Ha a fenti programok közül egy sem jó neked vagy az időpont, vagy a korosztály miatt, ne aggódj – programjaink folyamatosan bővülnek!

Ne maradj le!

kiadvanyokHa nem szeretnél lemaradni egy randiról sem, iratkozz fel – regisztrációd mellé ajándékba kapsz négy hasznos ebookot a társkeresők számára legfontosabb tudnivalókkal! Kérd itt>>>