“Randizhattam volna Nicole Kidmannel”

A kommunikáció még a legnagyobbaknak sem megy tökéletesen, főleg, ha randizásról van szó! Erre példa Nicole Kidman esete, aki Jimmy Fallon januári talkshowjában bevallotta, hogy évekkel ezelőtt igazából azért vette rá egy barátját, hogy látogassák meg a showmant, mert tetszett neki, és reménykedett, hátha kölcsönös az érzés. Minderről persze Fallonnak fogalma sem volt, aki annyira le volt fagyva attól, hogy a színésznő ott van a lakásán, hogy teljesen hülyén viselkedett, amiből a sztár arra következtetett, hogy biztosan nem jön be neki, így másfél óra múlva haza is ment a délutáni traccspartiról.

Érdemes megnézni a videót és Jimmy Fallon reakcióját, amikor megtudja, lett volna esélye Nicole Kidmannél. (Ha nem is tudsz annyira angolul, akkor is érteni fogod a lényeget 🙂

És most nézz magadba: te vajon hány lehetőséget szalasztottál el eddig, csak mert nem tudtál megfelelő jelzéseket adni, vagy épp nem vetted a jeleket?

Általános megfigyelés: amikor a nők azt gondolják, hogy olyan egyértelmű jelzéseket adnak amiket csak a hülye nem venne észre, akkor a férfiak még csak nem is kapiskálják, miről is van szó…  Tehát nők: több jelzést küldeni! Férfiak, jelzésekre jobban odafigyelni!

És persze, önbizalommal telve menni bele a randizásba! (Ha úgy érzed, rád férne egy kis önbizalom tuning, ajánlom figyelmedbe ezt a februári tréninget>>>)


Author: Randi Andi

Share This Post On