Tippek, hogy eljuss a második randiig!

Az első randira általában azzal a szándékkal érkezünk, hogy legyen második. De min múlik az, hogy lesz-e második? Bármilyen furcsa is, nem csak a vonzerőn, azt ugyanis könnyen le lehet rontani azzal, ha nem figyelünk oda a másikra, végigbeszéljük a rendelkezésre álló időt anélkül, hogy szót adnánk randi partnerünknek, kiteregetjük az ex családi szennyest, panaszkodunk, vagy az önéletrajzunk számunkra lényeges pontjait soroljuk fel ahelyett, hogy közös pontokat és témákat keresnénk.

Ezekre a FiftiFifti randikon is figyelj oda, hiszen nálunk senki sem szeretné jobban, hogy legyen kölcsönös egyezésed és második randid!

Lényeges pontok:

  • Ne az önéletrajzotokat soroljátok fel! Néha többet megtudtok egymásról, ha találtok közös témát, és arról beszélgettek. (Nem véletlenül vannak a Csetkártyák az asztalon!)
  • Keressetek közös pontokat, témákat amikről beszélgethettek – lásd előző pont. Hiába jó valaki “papíron”, ha amúgy semmi közös nincs bennetek. A cél az legyen, hogy egy jót beszélgessetek!
  • Tedd félre az elváráslistádat, és koncentrálj a beszélgetésre és a másikra. Ha a 7 perc alatt belső párbeszédet folytatsz magaddal arról, hogy a másik hol felel meg az elvárásaidnak és hol nem, akkor nem fogsz tudni jelen lenni és odafigyelni a partneredre.
  • Hallgasd végig figyelmesen a másikat. Ne köss bele, ne vitatkozz, figyelj oda arra, amit mond. Még akkor is, ha úgy gondolod, esélytelen. A nők nem azokat a férfiakat értékelik a legjobban, akik végestelenvégig magukról beszélnek, hanem azokat, akik odafigyelnek.

(Ha esetleg nem jelenne meg itt a videó, akkor kattints ide>>>)

Randi Andi, a FiftiFifti vezetője az Fem3 beszélgetett Erdélyi Mónikával és Váczi Gergővel a második randiról.


Author: Fiftiadmin

Share This Post On