Túlélőkészlet társkeresőknek

kiadvanyok fifti

A FiftiFifti rendezvények szervezőjeként, az Ezért vagy még egyedül című könyv szerzőjeként és társkereső coachként az a célom, hogy nálunk minden segítséget megkapj ahhoz, hogy minél hamarabb megtaláld a Nagy Őt. Sőt, a FiftiFifti csapatának összes tagja ezért dolgozik! Hogy igazán hatékony legyél a társkeresésben, elkerüld az alapvető hibákat, tisztában legyél a leggyakoribb tévhitekkel és valóban stresszmentesek legyenek a randijaid, összeállítottam az eddigi 6 év, társkeresőkkel eltöltött idő tapasztalata alapján négy, kifejezetten társkeresőknek írt, praktikus tippekkel telerakott kiadványt, amelyet most ajándékba megkapsz a feliratkozásod után.

 

Íme a Túlélőkészleted:

  • Top 5 Társkereső Tévhit Még mindig egyedül vagy és fogalmad sincs, hogy miért? Lehetséges, hogy Neked is akadályozó tévhiteid vannak a társkereséssel kapcsolatban! A kiadványból kiderül, hogy mik a leggyakoribb és legkárosabb tévhitek.
  • 5+1 Ismerkedési Lehetőség (nem csak) Budapesten Szeretnél ismerkedni, de fogalmad sincs, hogy hol kellene? Ódzkodsz a társkereső oldalaktól vagy a szervezett randi rendezvényektől? Ebből a hasznos kiadványból új ötleteket meríthetsz arra nézve, hogy hogyan bővítsd a társasági életedet – és ezzel együtt az esélyeidet is a társtalálásra!
  • Szervezett randi rendezvények? Jááááááj!!! Ha rászántad magad a szervezett randi rendezvényekre, íme egy útmutató, amelyből mindent megtudhatsz róluk. Mi történik egy VillámCseten? Hogyan maximalizálhatod az esélyeidet? Ha elolvasod, teljesen felkészülten jöhetsz hozzánk randizni!
  • 33 Tuti Budapesti Randi Helyszín Mivel randi rendezvényeinken a résztvevők több, mint felének biztosan lesz randija pár napon belül, ezért ugyancsak jól jöhet 33 Tuti Budapesti Randi Helyszín című kiadványunk. Ebből mazsolázgathatsz a szokványos és az izgalmas, szokatlanabb randi helyszínek közül. Jó randizást kívánunk!

Növeld meg társtalálási esélyeidet, töltsd le most a négy ingyenes ebookot:

Név*
Email*
Nem*
Születési év*
Születési hónap*
Születési nap*


(Kérjük, figyelj oda, hogy helyesen add meg a születési dátumodat, hogy biztosan értesülj a Neked szervezett lehetőségekről (jelenleg 20-50 éves korig vannak rendezvényeink)! Személyes adataidat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki, pláne nem spamelünk!)

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-84755/2015.