ÚJ!!! Nyomozós vacsora

“A harmincas évek Amerikájában, ahol maffiacsaládok és gengszterek uralják az utcákat, burjánzik a korrupció, az élet csupán egy Don parancsán múlik, aki most vacsorát tart elitjeinek. A vacsora közepén azonban valaki holtan esik össze… Neked kell kiderítened, hogy ki volt a tettes, de vigyázz! Sosem tudod, hogy a melletted ülő barát, vagy ellenség…”

Ha nem csak ismerkedni és beszélgetni, de játszani is szeretnél egy jót, Neked találtuk ki Nyomozós vacsora programunkat!

A Nyomozós vacsora lényege: minimum 5 nő és minimum 5 férfi előre megadott korosztályból a kiosztott szerepkártyák alapján egy kellemes olasz étterem különtermében háromfogásos vacsora során próbálja kideríteni, hogy vajon ki lehet a gyilkos. Közös játék, közös nyomozás és rengeteg nevetés várható!

Ismerkedés könnyedén: a téma és a játék adott, ráadásul a vacsorát megelőzi egy fél órás bemelegítő-ráhangoló VillámCset, ahol egyesével is tudsz beszélgetni a többiekkel.

Mi fog történni?

A fél órás bemelegítő VillámCset után háromfogásos olasz vacsora közben nyomozunk. Minden játékos egy-egy alvilági alakot testesít meg, hogy kinek melyik karakter jut, azt a játék elején kiosztott szerepjáték kártyák árulják el. A játék elindul, rá negyed órával már érkezik is az előétel majd a főétel is. Félúton tartunk egy negyed órás szünetet, majd a játék második fele következik, amely végén meg kell tippelni, ki lehet vajon a gyilkos. A játék végén a kiosztott lapokon bejelölheted, hogy ki volt számodra szimpatikus, kivel szeretnél még találkozni. Ezeket a lapokat 24 órán belül kiértékeljük, majd értesítünk az eredményről. Ha volt kölcsönös egyezésed, akkor megadjuk nektek egymás elérhetőségeit és már szervezhetitek is a randit!

Mennyibe kerül?

A Nyomozós vacsora ára 7000 Ft, amely tartalmazza:

  • minimum 5, legfeljebb 8, a korosztályodhoz passzoló résztvevőt
  • odafigyelést az arányokra: 50% nő, 50% férfi
  • egy kávét vagy üdítőt a bemelegítő VillámCsethez
  • egy háromfogásos olasz vacsorát
  • a nyomozós játékot illetve a játékvezetést
  • 24 órán belüli kiértékelést és visszajelzést

Részletek

Korosztály: nők: 27-38, férfiak: 30-42
Időpont: május 20, szerda, 19:00-kb. 22:00-ig
Helyszín: Grancaffe Italian Corner különterme, Budapest, 1068, Dózsa György út 96

Jelentkezem!

Ha a fenti korosztályba belepasszolsz, akkor már csupán annyi a dolgod, hogy jelentkezz az űrlap segítségével!

Figyelem! Lehetséges, hogy nem kapsz azonnal visszaigazoló emailt – ezeket egyesével küldjük ki a rendezvény előtt egy-két héttel, az arányok figyelembe vételével.

Fontos! Ha esetleg nem tudsz résztvenni a rendezvényen, azt a vacsorarendelés miatt legalább 3 nappal előtte le kell mondanod. Ha ezt nem teszed meg és nem is tudsz magad helyett ugyanolyan nemű és a kiírt korosztályba tartozó társkeresőt küldeni, befizetésed elvész.

(Harmadik személynek nem adjuk ki adataidat, a telefonszámodra viszont szükségünk van esetlegesen a szervezésnél.)

 A játékot a Rejtélyek Háza biztosítja nekünk.


Author: Fiftiadmin

Share This Post On