Gyere VillámCsetre!

Mi az a VillámCset?

A Villámrandi afféle alap ismerkedős rendezvényünk, amely gyors, e mellett egyszerű és nagyszerű! Ráadásul teljesen stresszmentes!

A VillámCset lényege: minimum 5 nő, minimum 5 férfi előre megadott korosztályból – mindenki egyedülálló! 7 perc beszélgetés, csengőszó, majd a férfiak átülnek a következő asztalhoz, egészen addig, amíg mindenki mindenkivel nem beszélgetett.

A legtöbb résztvevőnek ilyenkor szokott inába szállni a bátorsága: “mi a frászról tudnék én 7 percig beszélni egy vadidegennel?” Hát bizony, ebből lesznek aztán a dögunalmas gyors beszélgetések, ahol már tizedjére kell a “Hol laksz?/Hol tanultál?/Mit dolgozol?” szent hármasra válaszolni, vagy pedig rettegve gondolkozni, hogy ugyan, mi mást és eredetit lehetne kérdezni a jó benyomás érdekében? Nos, ilyen nálunk NINCS!

A stresszmentesség és a nagyobb móka érdekében ugyanis minden egyes asztalra kérdéskártyákat helyeztünk el, amiből egyet húztok a 7 perc elején, és aztán arról a kérdésről beszélgethettek (vagy persze, egészen másról is, ha épp ahhoz van kedvetek).

A kérdések teljesen egyszerűek, olyanok, amelyekre mindenki tud válaszolni, semmiféle előzetes tudás nem kell hozzájuk, csupán Te magad. Az eredmény izgalmas beszélgetések már első látásra!

Mi fog történni?

Méghozzá agyonszervezettség nélkül… A VillámCset kiosztott CsetLap-on bejelölheted, ki volt szimpatikus és kivel szeretnél még beszélgetni. Az est végén ezeket a lapokat mindenkitől összegyűjtjük, és 24 órán belül értesítünk, ha volt egyezés. Ha volt, megkapod az illető elérhetőségeit, és a beszélgetést kötetlenebb formában folytathatjátok! Ja és még valami: rendezvényeinkre a legnyitottabb emberek jönnek el, akik lazák és jó fejek (és legalább annyira izgulnak, mint te) szóval nem kell aggódnod, jól fogod érezni magad!

Mennyibe kerül?

A VillámCset ára 5000 Ft, amely tartalmazza:

  • minimum 5, a korosztályodhoz passzoló egyedülállót
  • egy kávét vagy egy üdítőt

Jelentkezésed után emailben tájékoztatlak a továbbiakról. A rendezvény árát banki átutalással, az esemény előtt kell befizetned. Csak így tudjuk biztosítani az arányos részvételt. Egy ilyen rendezvényt az arányok miatt nagy munka és sok körömrágás megszervezni! Éppen ezért, ha nem mondod le 48 órával az esemény előtt a részvételedet, befizetésed elvész. Ha nem mondod le a részvételedet és nem is jelensz meg, akkor a továbbiakban már nem tudsz résztvenni az általunk szervezett rendezvényeken.

Mikor lesz legközelebb?

Rendezvényeinket jelenleg 2 kor kategóriában hirdetjük meg: a harmincas és negyvenes korosztálynak. A főoldalra kattintva láthatod aktuális programjainkat! Ha a fenti programok közül egy sem jó neked vagy az időpont, vagy a korosztály miatt, ne aggódj – programjaink folyamatosan bővülnek!

Iratkozz fel, és megajándékozlak egy Túlélőkészlettel!  4 hasznos ebook, amellyel növelheted társtalálási esélyeidet! (A feliratkozás előnye még: elsőként értesülsz a neked szóló rendezvényekről, és ha vannak, az ajándék lehetőségekről is) kiadvanyok

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Név
Email
Nem
Születési év
hónap
nap


(Kérjük, figyelj oda, hogy helyesen add meg a születési dátumodat, hogy biztosan értesülj a Neked szervezett lehetőségekről (jelenleg 30-50 éves korig vannak rendezvényeink)! Személyes adataidat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki, pláne nem spamelünk!)